Rock and Roll Hall Of Fame 25 år!!!!!

Vilken dag det har varit efter floatingen igår så mår jag som en drottning, humöret har varit på topp, jag har känt mig utvilad, lycklig ja nästan nykär. Igår efter floatingen så älskade jag hela världen idag älskar jag hela universum. Jag ska floata igen var så säker för så här bra psykiskt och fysiskt har jag inte mått på många år.
Jag har gjort förätterna till imorgon och har gjort några extra för att provsmaka, jag hinner ju alltid göra något annat om det inte blir bra.
Just nu lyssnar och tittar vi på en hyllnings konsert från Madison Square Garden och det är för att Rock and Roll Hall Of Fame firar 25 år.
Vilka artister det är på scenen herre min skapare, jag hade gjort vad som helst för att stå på den scenen och det tror jag fler håller med om eller vad säger ni om Bruce Springsteen, U2, Aretha Franklin, Patti Smith, Simon and Garfunkel, Metallica, Stevie Wonder, Mick Jagger, Sting, Billy Joel, John Fogerty, Sam Moore, Jeff Beck, Crosby, Stills, Nash & Friends, BB King, Fergie med flera.
Jag får tårar för mindre det är helt magiskt!!
Annars går jag omkring och småstädar inför imorgon.
Det är så skönt att vara ledig i några dagar innan det är dags att jobba och invänta sommaren och solen.
Jag hoppas att våren går lika snabbt som hösten gjort för jag längtar efter ljuset, det finns ingenting som ger mig sådan energi som ljuset och solen.
I år ska jag fixa med trädgården eftersom det mesta med renoveringen är färdigt och toaletten är det inte mycket vi kan göra själva.
Nu är det dags för lite vin och tja... om jag skulle snickra till en liten hylla till köket så här på kvällskvisten, klockan är ju bara 23.44 hehe.
Ha det gott
Ika