Julen är äntligen över....

Mat mat och åter mat, skönt att julen är över och det har varit skönt med lång ledigt det behövdes.
Selma vår schäfer har varit hos veterinären idag och springer nu omkring med en parabol runt sitt söta huvud.
Har fått mediciner och skall tillbaks med den andre hunden nästa vecka för att se om det finns samma hudproblem hos den lurvige Maja som Selma har.
Stackars lilla kompis, hon kan inte gå upp för trapporna utan att fastna på varje trappsteg och inte ner för då snubblar hon hela vägen, vi fick sätta upp barngrinden igen sedan får vi gå med henne upp och ner när det behövs.

Har även varit på spa idag och floatat, det skulle ge mig ny energi inför jobbet men tyvärr blev det bara grubblerier i skallen som skulle lösas under de 45 minuterna jag flöt omkring. Sist somnade jag rätt snabbt men icke denna gången.
Det enda jag kom fram till var att jag tänker inte ge upp för jäkla lätt när det gäller mitt jobb, no fucking way!!!
Ursäkta mitt språk men så är det.
Som varje år så är det nyårsafton, ja faktiskt idag och som varje år så kommer mitt ord för det kommande året.
Jag har ju slutat med nyårslöften utan säger istället inför året hur mitt år skall bli... jag bestämmer helt enkelt ett mål och årets ord samt mitt mål för detta året är....
Året 2011 kommer att bli mitt mest FRAMGÅNGSRIKASTE år hitills.
Det gångna året skulle ju vara det mest otroligaste hitills och det har det ju verkligen varit med tanke på att jag öppnat eget företag och sedan gick ihop med en kollega och flyttade hela konceptet till Halmstad och utvecklade det från bara bageri till Bageri, café, catering och butik.
Nu ska jag kämpa mig blodig för att det ska snurra och bli ett lönsamt ställe, det är ju min dröm!!
Dags att sova och när vi vaknar igen får vi se vart vi firar nyår, hemma med bara familjen eller hos mins sambos syster och ett helt gäng firande vänner samt bad i badtunna vid tolvslaget.

Natti natti och GOTT NYTT ÅR PÅ ER
om vi inte hörs hihi
Kram love you
Ika

ps. Ha kommit med i en ny buzzador kampanj så snart är det dags att utvärdera en ny skönhets produkt denna gången kommer varorna från kliniderm, spännande!