Datakrångel

Det är mycket krångel med datorer och allt det tekniska nu. Telefonen fungerar igen kan jag ju hälsa alla som försökt att ringa i ca. två månader och det alltid har varit upptaget!! Nej, vi är inte så upptagna av samtal.
Lillan sover och mr x är hos bror sin för fotboll samt lite kill kväll. Här sitter jag och lyssnar på Michael Jackson på spotify och dricker ett glas vin.
Dagens stora har ju varit att han har kolat vippen, jaha!?..vad säger man.

En legend inom popmusiken, otroliga låtar och hans död är lika stor som Elvis död var. Hela världen är chockade, även jag måste jag erkänna fast han har som person med sina knasiga påhitt inte mycket att hämta hos mig.

Han var störst när han släppte Thriller. Låten som jag tycker bäst om är Billie Jean men jag har fler favoriter.
Nu återstår ju att se hur lång tid det tar innan någon skall tjäna pengar på hans tragiska liv och göra the movie.
Mannen som aldrig fick vara ett barn, som aldrig fick växa upp som ett barn borde få göra. Att leka och ha kul, leva sina första år utan ansvar och utan krav. Han blev ju därför ett barn i en vuxens kropp när han väl kunde och hade råd att göra det.
Han byggde sina karuseller och lekland, jag undrar om han hade barnen där för att kunna förklara bort sig och sitt behov av att leka.Allt detta är ju bara mina funderingar, jag vet inte vad som hänt och vem som gjort vad och skvaller det läser jag men jag tror inte ett jota på vad som står. Jag vet hur media fungerar och hur rykten kan uppstå och göra ens liv till ett rent helvete.

De enda jag lider med idag är hans barn och familj, vila i frid Michael din musik lever vidare.


Jag lovade ju att sätta in en bild på lillan från midsommaraftonen så den kommer här.



Och självklart nya soffan,  här ser man ju verkligen hur stort vårt vardagsrum är.

Det får plats tre långa karlar liggande i soffan.



Nu ska jag fixa lite blommor till bröllops tårtorna.
Pöss på er
/ Ika