Lipton buzzning :)

Då kom äntligen paketet från buzzador och den nya kampanjen som gällde Lipton.
Kolla in vilket fint litet paket som kom på posten.



Jag gillar att dricka te men inte earl grey så jag måste verkligen få tag på någon som gör det och kan testa en låda av mig, någon där ute som gillar det hör gärna av er så kan ni få en låda att testa. Ni måste dock svara på några frågor som jag ställer sedan när ni druckit några koppar.
Jag är ju buzzador och får kostnadsfritt testa en del produkter som jag sedan bedömmer och ger min syn på den
aktuella produkten. Roligt är det men det tar lite tid men det är det värt :)

Nu till något helt annat, är så jäkla trött och behöver komma igång med träningen nu så man kan sova om nätterna. Längtar tills vi ska åka hem till päronen och C kommer att bo här så vi slipper ta med våra hundar i bilen den långa vägen, det är bättre de får vara hemma där de trivs istället för att sitta i en bil i 7 tim t&r.
I helgen har det varit fullt ös. Invigningen på  Skogabys Golfrestaurang var fantastiskt kul och fast Alex hade
halsfluss då sjöng han bra, han är helt otrolig min karl :)
När festen var över så stannade vi kvar och jag hjälpte W att städa, diska och plocka för hon skulle ju ha öppet dagen efter för golfgalningarna och vilken dag de fick sol, sol och åter sol.
Söndagen har varit härlig först en sovmorgon och sedan hämtade vi loppan hos farmor där hon spenderat natten och direkt till kalas och vi passade då på att köra till Skogaby igen.
Väl på restaurangen fick vi mat och våfflor av W och vi packade bilen och bara satt och tog det lugnt en liten stund. När vi hämtat kalaspinglan så blev det lite shopping och sedan ut i trädgården för röj i solen, vilket ryck
det var bra jobbat fast det var nog Alex som gjorde det mesta ändå.
Jag måste nog sova nu för hej och hå vad mina ögonlock är tunga.
Natti och see you
Kram / Ika