Tåget går...imorgon!

Har fortfarande inte packat färdigt men lillan har, hon tog sin lilla ryggsäck och tog det absolut viktigaste hon har...sin gröna ficklampa.
Sedan packade hon även ner två böcker en liiiten nalle, nappar, en docka samt pyssel böcker och pennor.
Hon provade med det mesta för när hon frågade mig vad hon fick ta med sa jag. - Precis vad du vill så länge det får plats i din ryggsäck för du får bära det själv.
När hon väl provat och funderat så blev resultatet faktiskt oerhört logiskt och praktiskt, duktig loppa.
Själv har jag skippat min vanliga väska och tänkte bara köra med en ryggsäck samt jätteväskan, då har jag fyra saker att få med hela vägen och det är jätteväska, ryggsäck, loppans väska och loppan själv. Jag tror att det kommer att bli lagom.

Idag har jag sagt farväl till jillian för jag har avklarat hela tränings programmet och jaha, vad tycker jag då?
Jag gick inte ner någonting, jag gick upp 0.7kg i troligtvis rena muskler. Jag har blivit en storlek mindre i byxor men i ärmarna på tshirten på jobbet så spänner det och det är ju faktiskt bra. antingen har fettet vandrat uppåt från häcken till bicepsen men jag hoppas att det bara är lite muskler .

Nu måste jag packa vidare och se om datorn fungerar som den ska när vi ska titta film på tåget.
Ha det gott mina vänner och jag kommer inte att skriva imorgon eftersom jag sitter på tåget nästan hela dagen men vi hörs när vi hörs och snart ska det utvärderas hudkräm, men det blir inte förräns i helgen så puuuuussss.
Ika