Träningen går bra

Nu har jag kommit in i träningen och känner att tappa några kilon innan jag börja springa på allvar måste jag annars pallar inte knäna den milen jag ska springa senare när loppet går av stapeln.
Något kilo har redan droppat av denna veckan och igår var jag så slut efter träningen att jag knappt kunde dricka
vatten för det var för jobbigt att hålla upp glaset haha.., vilken syn kanske skulle lägga mig ner och dricka ur sugrör eller nåt.
Det jobbigaste är ju att jag är en riktigt chokladgumma, verkligen älskar choklad men en måltidsersättning med choklad smak dämpar suget lite i allafall.

Har unnat mig lite ledighet med Leia och vi bara är och myser på mornarna sedan har vi pysslat med både det ena och andra. Byggde hyllor i hennes garderob idag och vi har målat lite möbler.
Det är ju dags att renovera i hennes rum från bebisrummet till tjejrum och tänkte låta henne välja lite själv.
Har hittat en tapet som hon gillar, hittills har hon önskat ett prinsess rum men jag tänkte göra den lite mer
vuxen med medaljong tapeter, silkiga lila gardiner och jag håller på att bygga en ljuskrona till henne som hon ska ha. Sängen är den enda som kommer att vara lite mer tjejigt den ska jag bygga som ett slott ev. i två våningar för att ha en våning till säng och en våning som soffa/tv mys hörna.
Det gäller ju att tänka compact living eftersom hon har så litet rum och snart ska hon börja skolan och då ska det få plats med skrivbord och sådant så redan nu planerar jag för det för att slippa renovera om igen.

En liten lottovinst hade inte skadat så renoveringen hade gott snabbare så det lär ta sin lilla tid men det gör inget.

Nu ska jag ta och sitta lite med Remby och sedan ska jag tjuvspela på Leias spel som snart ska skickas tillbaka
väldigt kul spel Happy Feet 2 på Xbox :)

Ha det gott mina vänner
Kram Ika