Då har jag öppnat butik

Jaha.. då var butiken igång, fast inte helt färdig och jag har verkligen inte allt jag vill ha i sortimentet men de får komma efter hand. Fortsätter bygga och måla fast jag öppnat. Idag kom det in en kund, min första och jag blev så glad :) Det är litet, 7 kvm men det räcker gott och väl till det jag ska ha det till, hoppas att jag får växtvärk istället och får leta efter större lokalen någon dag.
Det jag måste skaffa är ett vägg system för spjut och jag har hittat ett som funkar ska bara ta mig tid att åka och köpa det.
Har beställningar hela helgen och det är helt underbart och sedan ska jag ju fixa med webshopen som tar enormt med tid men jag vill göra det själv så jag öppnar den när jag är färdig och nöjd med sidan.

Imorgon bär det av till min leverantör för att hämta lite grejer till butiken och till revisorn och visa upp lokalens hyreskontrakt då mina hyresvärdar till cafét inte vill överlåta kontraktet till tjejen som hyr lokalen av mig.
De strular som tusan och irriterad är jag över detta, ingen förstår varför de ska hålla på såhär.
Sitter alltså fast i ett kontrakt och får pga detta extra jobb med bokföringen suck! Dessutom sitter både min och en annan familj i kläm i denna situationen men det är väl bara att gilla läget och hoppas att det löser sig, tyvärr så suger detta energi ur mig och jag ligger sömlös på nätterna.
Tänk om jag kunnat vinna några miljoner så hade jag rymt till solen för att tanka min själ med kraft som jag känner att jag behöver just nu. Jag tycker hösten är mysig men jag hatar att det blir mörkt, får nästan ångest av all mörker. När jag bodde hemma i Hofors så var det inte samma sak, visst det var mörkt tills snön kom och då lyste det upp och det blev härligt och vitt och mysigt men här är det kolsvart och trist. Jag vill ha sol året runt och varmt gärna 40grader då hade jag stormtrivts.

I början på december fyller Leia 5 år, jösses vad tiden har rusat iväg. Hon är stora tjejen och vi har mycket kul ihop, hon har humor den jäntan . Kan skratta mig fördärvad ibland när hon kommer med sina kommentarer.

Igår sa hon - Mammis Är det ok att jag går på klubb med min väninna snart?
Klubb?? vad menar du med det undrade jag. 
Hon svarar -Åååååhhh fattar du ingenting, vet inte du vad klubb är för något.
Man går på CLUB och dansar fattar du väl.
-Jaha! Disco menar du, säger jag då.
NEJ!! CLUB, disco är för småbarn, club är det häftigaste som finns.
OK svarar jag det får vi väl ordna då ( undrar om jag fått fel unge med mig hem
hon låter ju mer som 15år än 5år)
Hör henne muttra - Att man måste lära dig allt.
Jag börjar fnittra hysteriskt och till slut skrattar vi båda två hejdlöst.
Då kommer funderingarna runt kalaset, hur ska man göra i år då? Fick höra att en av hennes dagis kompisar
som fyller år snart, hon hade bjudit ALLA på hela dagiset, ok?!
Kanske man blir tvungen att göra det, man vill ju inte göra någon ledsen men hon leker ju inte med alla heller.
Vart drar man gränsen är ju frågan då,...Om man bjuder alla får vi plats här i huset eller??
Är inte helt säker men jag tror att de är över 20 kids, och några föräldrar kommer ju vara med också.
Äsh!..Vi får väl ha en jättefest, jag tror jag vet vilken lokal man hade kunnat fixa men frågan är om de hyr ut det på vintern ska kolla upp det.
Nu ska jag fortsätta med roliga bokslutet och en beställningslista till imorgon, önskar att jag hinner se en film också lite slappe innan sängdax så kanske jag somnar snabbt.
Ha det gott och glöm inte att gå på CLUB!
Kram Ika