Ledigt :)

Jaha då skulle man varit ledig och lite blir jag nog men på midsommardagen fick jag in en beställning och kunde inte säga nej.
Så det blir att baka en kalastårta för ett jätte gäng.
Häromdagen släpade jag och Alex upp vår tvättamskin till ovanvåningen och det höll på att gå riktigt illa för när vi hade tre trappsteg kvar så fastnade vi och kom ingenstans.
Domen blev vi måste lyfta den resten av vägen, det kanske bara var tre trappsteg men när det väger nästan 100kg och i en trapplutning på 45grader så är det tungt.
Har många gånger blivit imponerad av min råstarke sambo och än en gång blev jag förvånad över hur lätt det faktiskt gick.
Vi byte platser och han lyfte upp allt själv helt otroligt.
Nu står det där på toaletten på översta plan och torktumlaren med, det tog några dagar innan det blev kopplat men nu tvättas och torkas det för fullt, så skönt!
Innan fick man släpa tvätten två trapper ner, tvätta och sedan släpa upp allt blött två trappor upp igen.
Visst vi har torktummlare men den tar sån tid och vi kunde inte hänga kläder på tork i källaren för det luktade unket om det om man gjorde det. Nu kan vi hänga det på toaletten och det doftar rent om tvätten när det är torrt.
Najs :)
Nu ska jag börja städa inför midsommarfesten imorgon och ska se om jag kan hitta någon fest på en byggdegård så loppan får dansa lite.
Ha det gott mina vänner och njut av vår fina tradition i goda vänners sällskap.
Det ska jag skål
Kram /Ika